Meksa Dikunci grating

Short Description:

Pressure locked grating is pressed the cross bar(steel bar flat) into the bearing bar or grooved bearing bar by pressure machine. This series of gratings with beautiful surface and light duty advantage. They are widely applied to underground, urban construction, port, theatre and other place that needs large loading–bearing capacity. Pressure Locked grating is manufactured using hydraulic pressure to lock notched bars together. It provides excellent lateral support and has a clean, smo...


  • Port: Langkawi utawa Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    Pressure locked grating is pressed the cross bar(steel bar flat) into the bearing bar or grooved bearing bar by pressure machine. This series of gratings with beautiful surface and light duty advantage. They are widely applied to underground, urban construction, port, theatre and other place that needs large loading--bearing capacity.

    Meksa Dikunci grating diprodhuksi nggunakake meksa hydraulic kanggo ngunci bar notched bebarengan. Menehi support tambahan banget lan wis resik, dipikir Gamelan. Iku ora bisa kanggo ndhukung bobot saka kathah rolling.

    Aplikasi saka baja grating

    Kaunggulan, lapangan aplikasi lan aplikasi praktis saka baja grating

    Comparison karo piring checkered, Gratings baja wis kaluwihan ing ngisor iki: entheng, kekuatan dhuwur, kapasitas mbukak-prewangan gedhe, kang ekonomi saka bahan, ventilasi lan diakoni cahya, fashion modern lan non-slip lan lan aman, reresik gampang lan instalasi, kang kuat lan awet, etc.

    Steel grating sing digunakake digunakake ing: daya listrik, tetanduran kimia, panyulingan lenga, wesi lan baja karya, kertas mil, pabrik bangunan mesin, mils semen, engineering kotamadya, rereged perawatan, tetanduran obat lan pabrik foodstuff.

    standar grating baja

    China YB / T4001.1-2007 (YB / T4001-1998)

    BS4592-1 Inggris: 1995

    USA ANSI / NAAMM (MBG531-2000)

    Australia AS1657-1992

    Hot Dip galvanizing Standard

    China GB / T13912-2002

    BS British 729

    USA ASTM A123 / A123M-97a

    Australia AS1650

    perawatan lumahing

    Hot-dip galvanizing punika wangun galvanization.It proses nutupi baja grating karo lapisan seng lancip, dening maringaken logam liwat adus molten seng tegese kekandelan lapisan 70 μ m nalika baja bar sawetara saka 3mm kanggo 5mm ing kekandelan.

    Packing saka baja grating

    Panel sing mbendel ing cara sing paling cocok kanggo nangani kanthi garpu-angkat utawa tali crane: loro lumbers kothak diselehake ing ndhuwur lan ngisor mbendel mungguh. Six utawa papat bolts dawa saka M8 utawa M10 nembus liwat lowongan saka Gratings lan nggancaraken Panel up.For ing Gratings baja saka 3mm bar prewangan nglukis, papat bagéyan amba baja sing ditambahake antarane kayu kothak ngisor lan panel, kanggo nyegah saka ewah-ewahan bentuk nalika hoisting.Besides, standar packaging khusus minangka requirement customer kang uga dhuwur.

    Panginstalan baja grating

    Kanggo instalasi, rong cara fastening bisa digunakake welding utawa nggunakake klip saddle, kanggo instalasi permanen lan non-dibusak, ing Gratings baja sing dalan-gandheng kanggo ndhukung baja. Minangka kanggo lokasi welding pirsani rencana ngisor iki, patang sudhut panel, garis prewangan pisanan dalan-gandheng menyang anggota support karo 3mm min filet prakaryan ngelas x20r min dawa. klip Saddle, kang duwe kaluwihan kayata ora ngancurake coal seng lan gampang njabut, kasedhiya. Saben panel bakal nggunakake paling papat klip saddle Kanggo Panel luwih gedhe luwih sawetara liyane klip digunakake kanggo ndandani kanggo anggota support dhuwur. Nalika milih klip saddle, monggo waca Tabel ing ngisor iki.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk