Serrated Gaya Steel grating

Short Description:

Description Steel graing is a kind of open steel member wth its bearing bar & cross bar jonting at intersections either by welding or by locking. With perfect anti-skid performance,serrated type steel gratings are mainly used for operate platform with oil pollution and walkway with slope. Serrated Bar Grating Features: high strength,light structure, high bearing, convenience for loading other properties. The hot dipped zinc coating gives the product  excellent anti-corrosion resistance...


  • Port: Langkawi utawa Qingdao
  • Detail produk

    Tags Product

    1 (1)1 (2)

    Description

    Steel graing jenis anggota baja mbukak wth prewangan bar sawijining & salib bar jonting ing intersections kanthi welding utawa kanthi ngunci.

    Kanthi sampurna kinerja anti-gondhelan, jinis serrated Gratings baja sing utamané dipigunakaké kanggo operate platform karo lenga polusi lan walkwaykuva karo slope.

    Serrated Bar Grating Features:

    dhuwur kekuatan, struktur cahya, prewangan dhuwur, penak kanggo loading liyane. The seng nutupi panas dicelup menehi prodhuk resistance anti-karat banget.

    Serrated Bar Aplikasi grating:

    Steel bolong grating iki digunakake digunakake ing platform, dalan, kreteg, uga isine, undhak-undhakan, anggar kanggo Petroleum, kimia, tanduran daya, tanduran perawatan sampah, proyèk sipil lan proyèk lingkungan.

    Kita bisa gawé ing requirement.

    standar grating baja

     

    China YB / T4001.1-2007 (YB / T4001-1998)

    BS4592-1 Inggris: 1995

    USA ANSI / NAAMM (MBG531-2000)

    Australia AS1657-1992

    Hot Dip galvanizing Standard

    China GB / T13912-2002

    BS British 729

    USA ASTM A123 / A123M-97a

    Australia AS1650

    perawatan lumahing

    Hot-dip galvanizing punika wangun galvanization.It proses nutupi baja grating karo lapisan seng lancip, dening maringaken logam liwat adus molten seng tegese kekandelan lapisan 70 μ m nalika baja bar sawetara saka 3mm kanggo 5mm ing kekandelan.

    Packing saka baja grating

    Panel sing mbendel ing cara sing paling cocok kanggo nangani kanthi garpu-angkat utawa tali crane: loro lumbers kothak diselehake ing ndhuwur lan ngisor mbendel mungguh. Six utawa papat bolts dawa saka M8 utawa M10 nembus liwat lowongan saka Gratings lan nggancaraken Panel up.For ing Gratings baja saka 3mm bar prewangan nglukis, papat bagéyan amba baja sing ditambahake antarane kayu kothak ngisor lan panel, kanggo nyegah saka ewah-ewahan bentuk nalika hoisting.Besides, standar packaging khusus minangka requirement customer kang uga dhuwur.

    Panginstalan baja grating

    Kanggo instalasi, rong cara fastening bisa digunakake welding utawa nggunakake klip saddle, kanggo instalasi permanen lan non-dibusak, ing Gratings baja sing dalan-gandheng kanggo ndhukung baja. Minangka kanggo lokasi welding pirsani rencana ngisor iki, patang sudhut panel, garis prewangan pisanan dalan-gandheng menyang anggota support karo 3mm min filet prakaryan ngelas x20r min dawa. klip Saddle, kang duwe kaluwihan kayata ora ngancurake coal seng lan gampang njabut, kasedhiya. Saben panel bakal nggunakake paling papat klip saddle Kanggo Panel luwih gedhe luwih sawetara liyane klip digunakake kanggo ndandani kanggo anggota support dhuwur. Nalika milih klip saddle, monggo waca Tabel ing ngisor iki


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk