Професионална производител на челик плоча

Побара да

Добредојдовте на нашата компанија

за нас

Longkou Hongchang Метални производи копродукции, Ltd е лоцирана во источниот дел на Longkou, Yantai, Кингдао во јужниот дел, во морето од Далиан во северниот дел, со развиена транспорт и географската локација.

Hongchang специјализирана за производство на различни челик хелиум, ровот покрива, педали, топло поцинкувани челични хелиум, посебен облик на челик хелиум, etc.Our производи се продаваат низ целата земја и се извезуваат во Европа, Америка, Африка, Југоисточна Азија и други земји и regions.With стабилен квалитет и висок квалитет на услуги, нашите производи се добро примени од страна на клиентите во земјата и abroad.Our челик хелиум се користат во нафта, хемиската индустрија, термоцентрали, третман на отпадни води, општински мостови, храна, аквакултура и други индустрии.

 • 2

 • Data and information by manufacturer, by region, by type, by application and etc,and custom research can be added according to specific requirements.
  The report on the global Grating market is comprehensively prepared with main focus on the competitive landscape, geographical growth, segmentation, and market dynamics, including drivers, restraints, and opportunities. It sheds light on key production, revenue, and consumption trends so that pla...
 • How do high-credit manufacturers ensure the quality of steel gratings?
  When the user chooses the steel grille, in addition to reviewing their production strength, they also need to criticize the manufacturer’s reputation, because only high-reputation manufacturers can better guarantee the quality of the product. So how do high-credit manufacturers guarantee p...
 • If the Grating Plate Is Used Improperly, It Will Reduce Its Service Life.
  After the hot-dip galvanized grating plate is produced, it is subjected to anti-rust treatment. There are 2 kinds of hot-dip galvanizing and electro-galvanizing. The hot-dip galvanized steel grating plant uses a surface treatment for the production of steel gratings. The galvanized steel grating...
 • Does The Steel Grating Need to Meet The User’s Requirements for Use?
  In the production process of steel grating, it is necessary to use a variety of technologies, only if it has a certain improvement in technology, will it really have the high quality of the product, then what kind of high technology does this product need? The first is that there is a need for h...