Prodhues çeliku pjatë

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth nesh

Longkou Hongchang metalike Produkte Co, Ltd ndodhet në lindje të Longkou, Yantai, Qingdao në jug, përtej detit nga Dalian në veri, me transport të zhvilluar dhe vendndodhjen gjeografike.

Hongchang e specializuar në prodhimin e çelikut të ndryshme bezdisshëm, llogore mbulon, pedals, hot-dip çeliku e galvanizuar bezdisshëm, të veçantë-formë çeliku i bezdisshëm, produktet etc.Our janë shitur në të gjithë vendin dhe të eksportuara në Evropë, Amerikë, Afrikë, Azia Juglindore dhe vende të tjera dhe regions.With cilësi të qëndrueshme dhe shërbim me cilësi të lartë, produktet tona janë pranuar edhe nga konsumatorët në shtëpi dhe abroad.Our çelikut bezdisshëm janë përdorur gjerësisht në naftës, industria kimike, termocentralet, trajtimin e ujërave të zeza, ura komunale, ushqim, akuakulturë dhe industri të tjera.

 • 2

 • How do high-credit manufacturers ensure the quality of steel gratings?
  When the user chooses the steel grille, in addition to reviewing their production strength, they also need to criticize the manufacturer’s reputation, because only high-reputation manufacturers can better guarantee the quality of the product. So how do high-credit manufacturers guarantee p...
 • If the Grating Plate Is Used Improperly, It Will Reduce Its Service Life.
  After the hot-dip galvanized grating plate is produced, it is subjected to anti-rust treatment. There are 2 kinds of hot-dip galvanizing and electro-galvanizing. The hot-dip galvanized steel grating plant uses a surface treatment for the production of steel gratings. The galvanized steel grating...
 • Does The Steel Grating Need to Meet The User’s Requirements for Use?
  In the production process of steel grating, it is necessary to use a variety of technologies, only if it has a certain improvement in technology, will it really have the high quality of the product, then what kind of high technology does this product need? The first is that there is a need for h...
 • The Surface Treatment of the Steel Grating Also Satisfies Many Aspects of Functionality.
  When users use steel gratings, they often find that there is a layer of treatment on the surface, but the use of the field and different manufacturers will make this treatment very different, because of its sexual functionality. There is a certain difference in the performance, then what kind of...