Tekanan Dikonci Grating

Pondok Description:

Pressure locked grating is pressed the cross bar(steel bar flat) into the bearing bar or grooved bearing bar by pressure machine. This series of gratings with beautiful surface and light duty advantage. They are widely applied to underground, urban construction, port, theatre and other place that needs large loading–bearing capacity. Pressure Locked grating is manufactured using hydraulic pressure to lock notched bars together. It provides excellent lateral support and has a clean, smo...


  • Port: Yantai atanapi Qingdao
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pressure locked grating is pressed the cross bar(steel bar flat) into the bearing bar or grooved bearing bar by pressure machine. This series of gratings with beautiful surface and light duty advantage. They are widely applied to underground, urban construction, port, theatre and other place that needs large loading--bearing capacity.

    Tekanan Dikonci grating ieu dijieun maké tekanan hidrolik ka konci bar notched babarengan. Nyadiakeun pangrojong gurat unggulan sarta ngabogaan bersih, katingal rata. Teu bisa ngarojong beurat beban rolling.

    Aplikasi tina baja grating

    The kakuatan, médan aplikasi tur aplikasi praktis baja grating

    Ngabandingkeun kalayan plat checkered, gratings baja boga kaunggulan handap: beurat lampu, kakuatan tinggi, kapasitas beban-bearing hébat, keur ekonomis bahan, ventilasi jeung pangakuan lampu, fashion modern jeung non-dieunakeun na tur aman, beberesih panggampangna tur instalasi, keur sturdy jeung awét, jsb.

    Baja grating anu loba dipaké di: kakuatan listrik, tatangkalan kimia, kilang lisah minyak, beusi jeung baja karya, kertas Mil, pabrik wangunan mesin, mils semén, rékayasa kota, perlakuan kokotor, pepelakan ubar na pabrik foodstuff.

    standar grating baja

    Cina YB / T4001.1-2007 (YB / T4001-1998)

    BS4592-1 British: 1995

    AS ANSI / NAAMM (MBG531-2000)

    Australia AS1657-1992

    Panas dip Galvanizing Standar

    Cina GB / T13912-2002

    BS Britania 729

    AS ASTM A123 / A123M-97a

    Australia AS1650

    perlakuan permukaan

    Panas-dip galvanizing mangrupakeun bentuk galvanization.It nyaéta prosés palapis baja grating ku lapisan séng ipis, ku jalan ngalirkeun logam ngaliwatan mandi molten séng hartosna ketebalan palapis nyaéta 70 μ m nalika baja bar dibasajankeun 3mm mun 5mm di ketebalan.

    Packing tina baja grating

    Panels téh kebat dina cara paling luyu pikeun cecekelan ku cara maké garpuh-angkat atanapi tali bango: dua lumbers pasagi disimpen dina luhureun tur handap kebat nu mungguh. Genep atawa opat bolts panjang M8 atanapi M10 tembus ngaliwatan bukaan tina gratings na nyepetkeun nu panels up.For nu gratings baja tina 3mm bar bearing kandel, opat potongan sudut baja nu ditambahkeun antara kayu pasagi handap sarta panel, pikeun nyegah ti deformasi nalika hoisting.Besides, baku bungkusan husus salaku sarat customer urang oge aya.

    Pamasangan baja grating

    Pikeun instalasi, dua padika fastening bisa dipaké las atawa maké klip sela, pikeun pamasangan permanén sarta non-dileungitkeun, anu gratings baja nu paku-dilas kana ngarojong baja. Sedengkeun pikeun lokasi pikeun las mangga tingali skéma handap, Di opat pelosok panel, bar bearing kahiji nyaeta paku-dilas kana anggota rojongan jeung 3mm mnt filet weld x20r mnt panjang. klip sela, nu mibanda kaunggulan kayaning moal ngaruksak batubara séng jeung gampang nyoplokkeun, anu aya. Unggal panel wajib make sahanteuna opat klip sela Keur panels gedé preferably sababaraha langkung klip nu dipaké pikeun ngalereskeun ka anggota rojongan aya. Nalika milih klip sela, mangga tingal tabel di handap.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali